Home Galerie Kunstenaars Exposities Nieuws Specials Boeken Contact
 
Nieuws
 
Nick Willems

  

Pas afgestudeerde kunstenaars

Tommy de Moor

 

Het conceptuele werk van Tommy gaat over de vergankelijkheid. Zijn uitgangspunt vormde hierbij vooral bloemen. Fragiele dragers van het leven die hij "vangt” in dierenvet wat een fraai kunstwerk vormt. Ook toont hij bloemen in fases vanaf hun mooiste bloei tot totale verwelking. De installatie bestaat uit diverse onderdelen die eventueel ook los gezien kunnen worden.

 

Olena Pateli

 

Olena schildert verhalen waarmee ze in de voetstappen stapt van de Oost-Europese schildertraditie. In haar verhalen onderzoekt zij de subjectiviteit van gevoelens van ieder mens. Universeel is dat het goed is om angsten recht in het gezicht te kijken. Door deze sterke gevoelens middels een verhaal tastbaar te maken kan de mens verder in zijn ontwikkeling. De gevoelens van waaruit de kunstenares werkt zijn vaak herkenbaar. Inderdaad ze zijn universeel en spreken velen aan.

 

 

Mitzy Renooy

Mitzy studeerde aan de Minerva Akademie in Groningen en lijkt veel voorgangers te volgen met haar impressionistische stijl van werken. Zij heeft daarbinnen snel een heel eigen stijl en kleurpalet gevonden. Haar spel met de dikke verf geeft extra leven aan de diepte en licht en donker werking van haar schilderijen waardoor haar weergave van "toevallige” scènes opvallend levendig overkomt.

 

 


 
 
De Twee Pauwen op Facebook
 
De Twee Pauwen op LinkedIN

MedCapz © All rechten voorbehouden - De Twee Pauwen © 2017 - Home | Contact